Jeg er uddannet kunsthistoriker og har mere en 15 års erfaring med at afholde foredrag, omvisninger og at facilitere workshops.

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag i hele landet. Herunder ses eksempler på de foredrag jeg tilbyder for tiden. Emner som jeg har stor viden om – og interesse for. Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke et foredrag.

Ingen tilgængelig beskrivelse.

—————

Den industriarkitektoniske assemblage.

Et foredrag som tager udgangspunkt i mit akademiske speciale, og som handler om hvorledes vi ved, at anlægge et æstetisk blik på industrielle bygningsværker, kan betragte dem som uintentionelle kunstværker. Som en form for skulpturer, installationer eller collager.

Den danske iscremehistorie 1914 – i dag.

Et foredrag, som fortæller historien fra den første danske isfabrik Hellerup Is blev etableret efter amerikansk forbillede i 1914 til i dag, hvor der blot findes en håndfuld større danske isproducenter. Historien om hvordan én isfabrik blev til flere end 150 isfabrikker spredt over hele landet i 1930´erne. Historien om hvordan udvalget af is – og måden man reklamerede for den – ændrede sig i takt med tiden. Om iskrigene, om barndommens nostalgi, om hvordan multinationale koncerner ændrede ismarkedet op igennem 1980´erne og 1990´erne og om den opblomstring af små, lokale ispriducenter som er poppet op de seneste 10-15 år.