Vil du med hjem og se min ispapirsamling?

Vil du med hjem og se min ispapirsamling? Sommeren over udstiller jeg en del af min store ispapirsamling på Cafe Isværket på Nørrebro. Jeg udstiller noget af det bedste fra min store ispapirsamling, som de færreste af jer nok har set…

IMG_20170329_111825140
Vil du med hjem og se min ispapirsamling? Fredag d.27. april er der fernisering på min spritnye og helt fantastiske ispapirudstilling i Cafe Isværket på Nørrebro. Jeg udstiller det bedste fra min store ispapirsamling, som de færreste af jer nok har set…

Kom forbi fra klokken 17, hvor Karsten Ismand byder på bobler mm. Håber vi ses…🍾🍦

Med udgangspunkt i min samling af ispapir – fra 1933 til i dag – stilles der i udstillingen skarpt på ispapirets design gennem tiden. Over 100 ispapir er udstillet. Herunder klassikere som Filur, Kung-Fu, Blip Blop mfl., så kig forbi og se om netop din barndoms yndlingsis er udstillet!

Jeg udstiller – udover velkendte danske klassikere – også de fineste og sjoveste ispapir fra f.ek.s England, USA og Australien. F.eks. et originalt engelsk Beatlesispapir fra 1964, samt et Kiss-ispapir fra australske Peters Ice Cream, som dedikerede en is til glamrockbandet Kiss i 1970´erne.

 

 

Udstillingen – Vil du med hjem og se min ispapirsamling? – kan ses hele sommeren. Der er gratis adgang alle ugens dage.

Cafe Isværket
Stefansgade 15
2200 København N
Tel: 27 36 49 89Der er lukket for kommentarer.