Om Isdamen

IMG_20140625_075728560ISDAMEN.DK er tænkt som et uformelt, levende og visuelt rum hvor den gode is udforskes, undersøges og opleves. Nøgleordene for Isdamen er: kvalitet, bæredygtighed, velsmag og æstetik. Jeg mener at man kan smage, se og fornemme når en is er tilberedt med følelse, kærlighed, gode råvarer og hårdt arbejde. Jeg har selvfølgelig mine favoritter, men jeg er altid åben for nye input, som kan bringe mig tættere på den sublime smagsoplevelse.

Min tilgang til isen er lystbetonet og jeg skriver udelukkende om is der begejstrer og inspirerer mig. Jeg blogger ikke for at tjene penge, og jeg laver derfor heller ikke sponsorerede indlæg. Jeg indgår derimod gerne i kreative samarbejder om udvikling af særlige signaturis og events mv.

Selvom jeg er meget kvalitetsbevidst er det ikke kun fine og dyre is jeg skriver om. Generelt går jeg langt udenom dårlige is – da jeg grundlæggende set mener at livet er for kort til dårlig is! Mit samlergen craver imidlertid ispapirer, hvilket gør at jeg hvert år får tygget mig igennem alt fra dyre, billige, enkle, avancerede, eminente og mindre gode ispinde. Dem vil jeg løbende skrive om her.

Jeg skriver selv alle indlæg og tager selv langt de fleste fotografier. Hvor andet ikke er angivet har jeg fotograferet. Kontakt mig venligst såfremt du ønsker at anvende billeder fra hjemmesiden. Tekst og billeder må ikke anvendes uden forudgående aftale og tydelig kildeangivelse.

Jeg er uddannet kunsthistoriker og arbejder bl.a. med arkitektur, kunst, museums-udstillinger, projektledelse og formidling. Siden min tidlige barndom har IS været en af mine største interesser. Jeg elsker at spise, tale og skrive om is og har derudover en ret stor samling bestående af tusindvis af ispapirer og mindre reklameeffekter. Jeg har stor viden om – særligt – dansk ishistorie og skriver pt. på en bog om netop dette emne.

Følg isdamen

fb_iconrigtigbloglovin insta_iconrigtig

 



Kontakt Isdamen:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked