Kiss – ispapir

En af favoritterne fra min ispapirsamling…Et fantastisk Kiss-ispapir fra australske Peters Ice Cream. Isen blev produceret i forbindelse med et regulært Kissteria, som havde ramt Australien i 1980. Jeg forestiller mig, at det må have været lidt i stil med den ABBAmania, som ramte Australien i 1976/77, og som er så fint skildret i filmen “ABBA – The Movie”.

Ispapiret, som er blevet et ægte samlerobjekt blandt Kissfans, findes med alle 4 bandmedlemmer – Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley og Eric Carr.

Ispinden Thunderbolt – en sodavandsis med hindbær-, lemonade- og grapesmag – var opkaldt efter hittet “God of Thunder” fra 1976. Den blev solgt i æsker med 10 ispinde, og Gene Simmons fra bandet skulle, efter sigende, stadigvæk have 12 af de originale æsker.

Selve ispapirdesignet er enkelt, men effektfuldt. Bandmedlemmernes ansigter med den karateristiske hvide ansigtsmaling træder tydeligt frem på den sorte baggrund med det røde bandlogo.

Det er både et af de dyreste og fineste ispapir i min samling. Ispapir er normalt ikke specielt dyre, men prisen kan sagtens nå store højder, hvis de har populærkulturelle referencer, såsom musiknavne, film mv. Kisspapiret her er ikke så ofte i handlen, og når det er, så er det med Gene Simmons og Paul Stanley. Jeg har f.ek.s aldrig set et ispapir med Eric Carr, så noget kunne tyde på, at frontmændene Simmons og Stanley var de foretrukne motiver, som blev samlet og gemt tilbage i 1980.

Isen blev kun solgt og produceret i 1980. I 2013 blev den dog relanceret – nu med colasmag i stedet for grapesmag – i forbindelse med bandets verdensomspændende “Monster Tour”. Ispapir og æsker fra disse ispinde kunne købes på Ebay, samme dag som de blev lanceret.

Dem har jeg selvfølgelig også i min samling – alle 4.

www.kissonline.comDer er lukket for kommentarer.