Chriis advents-is-kalender 2016

20. november 2016
Ligesom sidste år kan du også i år tælle ned til jul med en adventskalender fra det mælkefri ismejeri, Chriis-Soyais. Kalenderen, som er limited edition og indeholder 4 ispinde – én til hver søndag i advent, er allerede landet hos udvalgte forhandlere rundt omkring i landet.

Kalenderen fra Chriis-Soyais er en limited edition is-adventskalender, som kan købes hos udvalgte forhandlere netop nu. Kalenderen består af 4 forskellige juleispinde; choko-orange, æble/kanel, chis a la mande med amarena kirsebær og knuste brændte mandler, samt en is med peanutbutter og chokolade.

img_20161123_092125961Alle ispinde er veganske, laktosefri, glutenfri og håndlavede på basis af soyamælk og økologisk sukker.

I modsætning til julekalenderen fra Kødbyens Is (klik her, for at læse om den), hvor man spiser én is hver dag frem til juleaften, så er dette en adventskalender, hvor man nyder en ispind hver søndag i advent. Alle ispinde er dyppet i eller dekoreret med mørk chokolade.

Den eneste smagsvariant der stikker ud, sådan rent julemæssigt, er peanutbutterisen. Der havde jeg nok valgt at lave en is med smag af kryddersmåkage, eksempelvis brunkager eller de belgiske speculoos.

Adventskalenderen kan købes i Salling i Århus og Aalborg, Astrid och Aporna på Frederiksberg, Meny i Frederikssund, samt Mad & Vin i Magasin i København. Og husk på, at det er limited edition. Når der er udsolgt, så er der udsolgt. Udsalgprisen er ca. 60 kroner.

Chriis-Soyais lancerede allerede en adventskalender med 4 forskellige juleis sidste år. Det var dog en noget større og dyrere kalender end dette års udgave, da den bestod af store 4 bokse med is til 269 kroner. I år er den ændret til 4 ispinde, hvilket – forhåbentligt – giver flere mulighed for, at købe den.

1. søndag i advent falder d.27. november i år. Bon appetit og glædelig forjul!

Chriis-Soyais
Kyndbyvej 20
3630 Jægerspris
www.chriis-soyais.comSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *