Årets julekalender – 24 håndlavede ispinde

24. oktober 2016
Er du træt af den traditionelle chokoladekalender, så kan du også i år prøve noget nyt og spændende: Is-julekalenderen med 24 håndlavede ispinde – én til hver dag i december

img_20160918_125819
Isjulekalenderen bliver produceret af Kødbyens Is, som åbnede i Den Hvide Kødby i København tidligere i år. Butikken er egentlig lukket ned for sæsonen, men der holdes ekstraordinært åbent i slutningen af november for afhentning af forudbestilte julekalendere.

Kødbyens Is

Kødbyens Is laver håndlavede ispinde, som forhandles i butikken på Flæsketorvet i sommersæsonen, samt hos udvalgte forhandlere bl.a. Riccos kaffebarer, Irma Axelborg og Kihosk rundt omkring i København. Kvaliteten minder om isene hos Olufs Is på Østerbro, hvor de to ejere, Karsten og Mikael, arbejdede som ismagere inden de åbnede Kødbyens Is.

Ispindene er håndlavede og med et relativt lavt luftindhold. Konsistensen er fast, men har et lavt smeltepukt da de ikke er tilsat stabilisator. Af samme årsag smelter de hurtigt og har desværre lidt en tendens til at krystallisere.

Julekalenderen indeholder 24 is – 23 små og en stor én til juleaften. Isene i julekalenderen er nummererede fra 1-24 og der er lidt for enhver smag bl.a. æblesorbet, gelato med fransk nougat og ris á la mande med kirsebær og mørk chokolade. Kalenderen indeholder både mælkebaserede is og sorbeter. Er du allergiker eller veganer, så kan du bestille en mælkefri kalender.

Julekalender

Foto: Kødbyens Is

Julekalenderen koster 399 kroner og kan bestilles frem til 20. november via bestilling@koedbyensis.dk. Den skal efterfølgende afhentes i butikken på Flæsketorvet 43 i slutningen af november, hvor den er pakket i termoposer, så den kan klare op til en times transport hjem til din fryser.

Du kan også købe julekalenderen hos Irma Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V, hvor den allerede nu ligger i frysedisken.

Kødbyens Is
Flæsketorvet 43
1711 København V
www.koedbyensis.dk

followme

 

 

 Ét svar til “Årets julekalender – 24 håndlavede ispinde”

  1. […] modsætning til julekalenderen fra Kødbyens Is (klik her, for at læse om den), hvor man spiser én is hver dag frem til juleaften, så er dette en adventskalender, hvor man […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *