Isværk-is hos Anker Chokolade

Det lille chokoladeværksted Anker Chokolade på Vesterbro har, som noget helt nyt, økologisk is fra den lille producent Isværk til salg i kælderbutikken i Godsbanegade på Vesterbro.

8. maj 2017

Københavnske iselskere kender nok allerede isværk, hvis håndlavede ispinde man har kunne købe i et års tid hos en lille håndfuld salgssteder i København, herunder Kihosk på Sønder Boulevard.

Ispindene kan stadigvæk fås rundt omkring, men nu kan man altså også få scoop-is hos Anker Chokolade. Nærmere bestemt 6 forskellige varianter – chokolade, vanilje, lakrids, citrongræs, banan og krokant. Isen serveres i vaffel eller bæger og med mulighed for at få en af Anker Chokolades egne hjemmelavede flødeboller på toppen.

Her til venstre er det chokoladeisen, hvor der ikke er sparet på den gode mørke Callebautchokolade, samt krokantisen med hasselnødder. Selvfølgelig med en hjemmelavet kokosflødebolle på toppen👌

Anker Chokolade har ikke ispinde, men de kan fåes hos Kihosk, som ligger lige rundt om hjørnet på Sønder Boulevard. Her er det en ispind lavet på kokosmælk med revet kokos og det tyndeste chokoladeovertræk, som af en eller anden årsag kun er på den ene side af isen…

Anker Chokolade
Godsbanegade 17, kælderen
1722 København V
www.ankerchokolade.dk

Isværk
www.isvaerk.dk

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *